0599-244 222 | info@123incasso.nl

Met respect

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het voor u is als een klant uw factuur niet betaald. U heeft het geld liever gisteren dan vandaag op uw rekening staan. Snel handelen en doorpakken is voor ons dan ook niet meer dan logisch.
Uiteraard doen wij dit met respect voor uw klant. We proberen altijd de verstandhouding goed te houden en in gesprek te blijven. Dit resulteert in een slagingspercentage van minnelijke schikking van 93%.Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het voor u is als een klant uw factuur niet betaald. U heeft het geld liever gisteren dan vandaag op uw rekening staan. Snel handelen en doorpakken is voor ons dan ook niet meer dan logisch.

We proberen altijd de verstandhouding goed te houden en in gesprek te blijven. Dit resulteert in een slagingspercentage van minnelijke schikking van 93%.

123incasso
123incasso

Actie

Met onze doelgerichte aanpak, het gebruik van (vrijwel) alle communicatiemogelijkheden, tomeloze inzet en gevoel voor rechtvaardigheid pakken wij elke incasso-opdracht met evenveel energie op. Iedere keer weer is het de uitdaging om een dossier tot een goed einde te brengen. Hiervoor kunnen wij bouwen op een team van incasso-specialisten, bedrijfsjuristen en andere experts.

Doelgerichte aanpak

Tomeloze inzet

Gevoel voor rechtvaardigheid

Team met experts

123incasso

Wij zijn uniek

Wij zijn uniek in onze no cure, no pay aanpak. Niet betalen is bij ons ook echt niet betalen. Dus gratis. Lukt het ons niet om uw vordering te incasseren, dan betaalt u ons niet. U hoeft bij ons niet bang te zijn voor verborgen kosten of kleine lettertjes. Wij rekenen geen kosten om een dossier af te sluiten. U ontvangt geen rekening achteraf. Simpel gezegd: u geen geld, wij geen geld.

Waarom wij zo werken? Wij geloven in onze kracht, wij willen winnen en staan voor ons werk. En dat het dan niet altijd betaald wordt, hebben wij er graag voor over.

Liever even bellen?    © Copyright 2024 | Website door Company Fuel